از مهم ترین قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی استور، حریم خصوصی کاربر و ایجاد امنیت برای او است؛ این مورد خود شامل چند بخش می شود که در زیر به توضیحشان پرداخته ایم:
- اطلاعات کاربر (User Data)
- مجوز ها (Permission)
- ارائه اطلاعات نادرست (Misrepresentation)
- رفتار فریبنده (Deceptive Behavior)
- سوء استفاده از دستگاه و شبکه (Device and Network Abuse)
اطلاعات کاربران
شما اطلاعاتی را از کاربر هنگام نصب بازی و پر کردن اطلاعاتش دریافت می کنید، باید مشخص باشد که با این اطلاعات چه می کنید. به عنوان مثال تصور کنید برنامه شما دارای پرداخت درون برنامه ای است و اطلاعات حساب بانکی کاربر را دریافت می کند: برنامه شما حق افشای این اطلاعات را ندارد. برنامه شما به اطلاعات دفترچه تلفن کاربر دسترسی پیدا می کند: شما حق افشای اطلاعات و انتشار آن ها به طور عمومی را ندارید. برنامه شما دارای آنتی ویروس است: این مواقع باید ابتدا شرایط و قوانین حریم خصوصی را به کاربر نشان دهید تا بداند که با اطلاعاتش چه می کنیدو
دسترسی ها
حتما برای شما هم پیش آمده که با نصب برنامه ای از شما اجازه به دسترسی بخش های مختلف تلفن همراهتان را بخواهد. این درخواست های دسترسی باید معقول باشند و صاحب برنامه باید برای هر یک تا حد امکان به کاربر توضیحات لازم را ارائه دهد و یا تلاش کند اگر به دسترسی احتیاجی نیست، از او درخواستی برای اجازه دسترسی نکند.
سوءاستفاده از دستگاه
برخی برنامه هستند که به صورت سوءاستفاده کننده تولید شده اند و از شبکه کاربر برای مقاصد شخصی شان بهره می برند. از جمله این برنامه ها می توان به برنامه های حاوی کد های تقلب برخی بازی های اندرویدی اشاره کرد. گوگل با این برنامه ها برخورد می کند.
فعالیت مخرب
برخی برنامه ها پس از نصب می توانند به مانند ویروسی عمل کرده و در موبایل کاربر فعالیت های مخربی انجام دهند. این موارد نیز خلاف قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی استور هستند و اجازه انتشار ندارند.
ارائه اطلاعات نادرستبرخی برنامه ها به سبب دور زدن قوانین گوگل برای انتشار برنامه در پلی استور، اطلاعات نادرست و غلطی در رابطه با برنامه خود و امکاناتش به کاربر می دهند. گوگل به شدت با این خاطی قوانین برخورد کرده و درصورتی که متوجه بشود برنامه شان را حذف می کند.
حریم خصوصی و اطلاعات کاربران باید به صورت کامل نگهداری شود.